Digiality 422 Combo box

Digiality 422 SAT og DVB-T box i én og samme box.

 

Digiality kommer med endnu en nyhed der rammer plet: Digiality CX CI 422 TS PVR. Den nye modtager i 400 serien fra Digiality er godkendt af Canal digital og er en combo box. Den indeholder både en parabolmodtager og en DVB T modtager til modtagelse af det nye digi TV. Fordelen ved en Digiality combobox er, at man kun behøver en modtagerbox til at modtage både parabol TV og det nye digitale TV signal.

Digitalty CX CI 422 TS PVR er godkendt af Canal digital og det vil derfor være muligt at tegne abonnement på en programpakke fra Canal digital (leveres uden abonnement/binding). Modtagelse af de programpakkerne fra Canal digital sker på Digiality 422 via parabol. Den indbyggede Digi TV modtager i Digiality 422 vil umiddelbart efter tilslutning af UHF antenne give mulighed for krystalklar digitalt TV (DTT / DVB-T) og i skrivende stund vil det sige modtagelse af DR1, DR2 samt TV2. Udvalgte features for Digiality CX CI 422 TS PVR:

- Parabolmodtager og Digi TV modtager i samme box.
- 4000 kanalpladser.
- 4 dages EPG (elektronisk programguide).
- Ventefri tekst-TV.
- 80 GB digital video "Plug and Play" mulighed via frontpanel.
- Dolby 5.1 - også på optagelser.
- Indbygget RF modulator.
- Indbygget Conax kortlæser.
- Godkendt af Canal digital.

Klik her for tekniske data for Digiality CX CI 422 TS PVR (Eng. PDF fil): Digiality CX CI 422 TS PVR data
Klik her for et nærbillede af Digiality CX CI 422 TS PVR: Digiality CX CI 422 TS PVR foto.

Digiality 400 serien er forbedret i forhold til 300 serien. Blandt de mange forbedringer i Digiality 422 er blandt andet features omkring modtagerens interne digitale video (indbygget harddisk) der nu kan rumme endnu flere timers optagelse. Det smarte ved den indbyggede harddisk og timeshift funktionen er, at det giver mulighed for at "fryse" en udsendelse og se den forskudt. En smart feature hvis telefonen ringer midt i et spændende program, tryk time shift og vend tilbage til udsendelsen nøjagtigt hvor du kom fra...

Digiality CX CI 422 TS PVR er på både hardware og softwaresiden udviklet og designet i Danmark. Eventuelle softwareopdatering vil ske problemfrit via OTA (Over The Air). Digiality CX CI 422 TS PVR skal altså ikke indleveres til service for opdatering.

Som den øvrige serie af modtagere fra danske Digiality er Digiality CX CI 422 TS PVR også kendetegnet ved kvalitet, god funktionalitet, tekniske data i top og et flot tidsløst design.

Leveres med plug and play 80 GB harddisk.
Ekstra harddiske kan tilkøbes. Ekstra digital video / harddisk kan findes her: ( Link Digiality harddisk.).
Bemærk venligst at ved anvendelse af uoriginal harddisk bortfalder al garanti.

OBS! Har du i forvejen et Canal Digital kort og har dette et kortnummer lavere end 01147037000 skal kortet ombyttes hos Canal Digital for at sikre korrekt drift i denne modtager.

Klik her for at besøge vor webshop med Digiality produkter: Digiality - Tektronic.dk