Dreambox 100 - Dreambox 500 - Dreambox 7020 - Dreambox 7025

Dreambox index.  Tektronic.dk 

Dreambox special - Vi håber, med tiden, at få opbygget en omfattende sektion omhandlende de mange lovlige muligheder der findes med en Dreambox. Når vi skriver lovlige muligheder, er det fordi en Dreambox, som mange andre digitale enheder, kan misbruges. Koder / Keys (illegal software) til Dreambox der gør det muligt illegalt at afkode TV programmer, vil ikke være at finde på vore sider. Brugen af Keys / koder / illegale images til Dreambox tager vi således afstand fra og vi kan naturligvis ikke supportere på dette område. Til gengæld yder vi gerne support på din originale Dreambox opsætning.

En Dreambox er en avanceret digitalmodtager der er baseret på Linux. Til Dreambox findes der i dag mange hundrede softwaremodifikationer der giver en Dreambox helt nye features. En Dreambox er en særdeles avanceret maskine. Naturligvis kan en Dreambox anvendes "som den er" men det optimale udbytte opnås når man tilføjer nye muligheder til sin Dreambox. At en Dreambox er en avanceret Linux box gør naturligvis også at den kan være vanskellig at have med at gøre. Ved normalt brug kører den grundlæggende som andre digitalmodtagere, dog har en Dreambox allerede fra starten en lang række features som ikke findes på andre satboxe. Herudover vil man som Dreambox ejer opleve at en Dreambox er hurtigere en nogen anden box på markedet !!

Først når man begynder at give sin Dreambox nye muligheder kan det blive lidt "langhåret". Har du i forvejen interesse i computerteknik, og gerne kendskab til Linux,  vil din Dreambox til gengæld opleves som en særdeles avanceret og meget fleksibel box. Det skal bemærkes at en Dreambox, uanset hvilken version af Dreambox,  ikke er godkendt af hverken Canal Digital eller Viasat !

Dreambox Links (bemærk - under konstruktion) :

Dreambox DM100 S - Mindste model fra Dream og første non-linux box. Prisbillig med højtydende box. Dreamboks DM100s

Dreambox 500 S -  Næstmindste model i serien af Dreambox parabolmodtagere.

Dreambox 500 T - Som Dreambox 500 S men til modtagelse af digitale UHF signaler via antenne.

Dreambox DM 500 HD PVR - Digital HDTV parabolmodtager, med eSATA udgang og HDMI tilslutning

Dreambox DM800 Dreambox DM 800

Dreambox 7000 - udgået af produktion.

Dreambox 7020 - Den store Dreambox for modtagelse via parabol

Dreambox 7025 - Dreambox topmodel - fra standard leverest med to indbyggede SAT-Tunere, men med mulighed for DVB-C eller DVB-T tuner.

Dreambox DM 8000  Special edition Topmodel i special version.

Dreambox reparation og Dreambox reservedele, strømforsyning, PSU og fjernbetjening.

Dreambox DM 500 strømforsyning

Dreambox DM 600 strømforsyning

Dreambox plugins

Dreambox images / Dreambox software (Indeholder ikke koder til Dreambox der kan anvendes til illegal afkodning af TV programmer.)

 

 

Dreambox 500 - fotogalleri

Dreambox 7020 fotogalleri

Dreambox 7025 fotogalleri

Dreambox reservedele fotogalleri

 

Anvendte søgetermer: Dreambox