Dreambox 7020Si Bundle  - OBS - Begrænset parti. 

Nu i sampak med 85 cm. stor Europa-parabol (4 LNB hoveder) og 9 måneders abo-kort til erotikkanalerne InXtc samt XPlusTV.

Du får altså både 9 måneders abo-kort, komplet Europaparabol og en Dreambox 7020S til en uhørt lav pris - slå til nu !


Det bedste er blevet endnu bedre. Dreambox 7020S er en videreudvikling af den kendte Dreambox DM7000S. Den nye model adskiller sig fra den forrige på flere væsentlige punkter:

- Større og bedre strømforsyning (fra Panasonic) der nu kan levere strøm til selv meget store harddiske.
- Indbygget RF modulator. Dreamboxen kan nu tilsluttes med almindeligt antennekabel.
- Ny og større 32 MB flash memory
- Indbygget modem
- tilslutningsmulighed for 12 volts switch.
- Ny opbygning af bootloader i flere trin. Går det galt når der loades ny software i boxen kan den altid komme igang igen uden brug af JTAG eller andre indgreb.

Dette er blot et udpluk af de mange markante forbedringer i forhold til Dreambox DM7000s. Dreamboxen er forberedt digital optagelse. Dreamboxen kan være et mareridt - for de der blot skal have en Plug n Play maskine - og en drøm for de der skal lege og udforske mulighederne!.

Dreambox er ekstrem avanceret og anbefales til de der har indsigt i computer og sat-teknik. Boxen kan anvendes som en ganske almindelig satbox men vil man lege med mulighederne er det en fordel at have kendskab til blandt andet FTP. Vil man optage (streame audio og video) til en PC er det ligeledes en fordel at have kendskab til NFS og hvordan en NFS-server / forbindelse etableres.

Forbindelse mellem PC og Dreamboxen etableres typsik via Ethernet/netværkstilslutningen. Forbindes Dreamboxen direkte til PCen skal der anvendes et Crossover kabel. Forbindes DM7020S via en hub eller switch skal der blot anvendes normalt patchkabel/netværkskabel.

Boxen byder på et væld af spændende funktioner og er baseret på LINUX. Dreambox 7020S er den nyeste version med forbedret netdel og stort klart display. 7020S er bygget på en IBM PowerPC processor på 250 MHz og anvender Linux open source som styresystem.

Features:
-250 MHz IBM PowerPC Processor (350 MIPS)
-Linux open source
-Linux Standard BEES (Direct-FB, Linux-FB, LIRC)
-1 x DVB Common-Interface Slot
-2 x Smartcard-Reader
-Integrated Compact Flash Slot Interface
-Indbygget DreamCrypt CA
-MPEG2 Hardware decoding (fully DVB compliant)
-100 MBit full Ethernet two-station communication Interface
-USB Port Keyboard
-V.24/RS232 Interface
-12V switch Connector
-RF - Modulator
-A/V Output
-Big-size LCD-Display
-64 MByte of RAM
-integrated IDE UDMA66 Master/Slave Interface
-Support for internal HDD up to 300 GB
-2x Scart-interfaces


Avanceret multifunktionsfjernbetjening medfølger..

Vi leverer Dreamboxen med det originale image (software) og yder support på boxen. Anvendes alternativt image kan vi ikke tilbyde support på dette da alternativ software kan have funktioner der afviger væsentligt fra det originale. Dreamboxen er ikke godkendt af hverken Canal Digital eller Viasat og kan derfor officielt ikke anvendes til disse...

Plugins
Der udvikles nye plugins til Dreamboxen. Plugins er softwaremoduler (små programmer) der kan give boxen nye muligheder. Mulighederne er mange... Da Plugins er af meget forskellig karakter kan vi ikke tilbyde at yde support på disse.
Dreambox 7020 S - legetøj til flere år.....

Europaparabolen

Europaparabolen der medfølger i dette bundle-tilbud er en kvalitetsparabol på hele 85 cm. Størrelsen sikrer et godt signal med en god vejrreserve. Vejrreserven er vigtig for at sikre et godt signal, også under dårlige vejrforhold. På mindre paraboler vil du kunne opleve udfald i signalet i dårligt vejr. Med parabolen medfølger DiSEqC switch, 4 styk Digiality kvalitets LNB enheder, kabler fra LNB til DiSEqC switch samt et vægbeslag.

Det eneste du kommer til at mangle for tilslutning er kabel fra DiSEqC switch til Dreamboxen. Et sådant kan du finde her: Quickfit kabel. (kablet er et low-cost kabel, for optimal kabelkvalitet se her: 120 dB kabel. )

Pakken vil give dig mulighed for at modtage kanaler fra SAT-positionerne: Thor 1 grad vest, Sirius 5 grader øst, Hotbird 13 grader øst samt Astra på 19 grader øst. Alt i alt mange hundrede radio og TV programmer fra hele Europa.

Skal du selv montere anlægget anbefales et godt måleinstrument som dette: Digisat Pro

 

Klik her for at besøge vor webshop og se mere om Dreambox produkterne: Dreambox