HDMI kabler / HDMI Cable / HDMI kabel

HDMI kabel - ny standard.

 

HDMI kabler fra Tektronic.dk

 

 

 

HDMI er den nye standard for digitale forbindelser mellem mange typer digitale apparater. HDMI kabler anvendes blandt andet til forbindelse mellem DVD, fladskærms TV, parabolmodtagere, settop bokse og andet AV udstyr.

 

 

HDMI kabel overfører både billeder og lyd. Lyd kan overføres som flerkanals 5.1 lyd i et og samme kabel. HDMI er en ny standard. I 2005 så vi de første apparater med HDMI og i løbet af 2006 forventes et kraftigt stigende antal producenter at lancere den nye HDMI standard.

 

 

HDMI står for High-Definition Multimedia Interface. HDMI kabler kan håndtere videosignaler i HDTV kvalitet og samtidigt overføre  surroundsound. Fysisk minder stikforbindelser på HDMI kabel om et USB stik.

 

 

HDMI er også ved at finde vej til computere og vil være at finde i fremtidens videokort. I skrivende stund findes allerede en HDMI chip der kan klare UXGA opløsningen og 1080P. HDMI kabling vil derfor være fremtidens fælles standard for digitalt udstyr. HDMI kabler vil binde computere, fladskærme og andet digitalt AV udstyr sammen. Ved samling af HDMI kabler / HDMI signaler vil der være behov for en switch. HDMI switche / HDMI omskiftere vil kunne findes i vort onlinekatalog.

 

 

HDMI kabel må anses for at være SCART kablets afløser. Som med anden kabling er det vigtigt at anvende HDMI kabler af god kvalitet. Vi forhandler HDMI kabler med god signaloverførsel og høj trækstyrke.

 

 

 

Du kan finde vort program af HDMI kabler på dette link: HDMI kablerHDMI cables | HDMI |


 

 

www.tektronic.dk | www.tektronik.dk | www.invacom.dk | www.satellittv.dk |